Min baggrund

Mine forældre og jeg kom til Danmark, da jeg var ganske lille. Vi startede vores liv her i Danmark i en lille vestjysk landsby, der hedder Strelev, som ligger lidt uden for Ølgod. Selvom livet i stille og rolige omgivelser i det vestjyske var dejligt, måtte vi desværre flytte til en større by, da der var bedre muligheder for arbejde og skolegang.

Det nærliggende valg var selvfølgelig Esbjerg!

Denne fantastiske by har været mit hjem i knap 25 år, og selvom jeg har haft alle muligheder for at flytte både efter uddannelse og arbejde, har jeg stædigt holdt fast i at blive boende. Der er bare noget særligt over Sydvestjylland!

Jeg er vokset op på Toftsvej ved Darumvej i Østerbyen og omkring 12-års alderen, flyttede vi ud til Granlunden i Kvaglund. Mine forældre bor stadigvæk derude og i dag bor jeg selv nede i Esbjerg Centrum.

Jeg har gået hele min skolegang på Esbjerg Realskole, afsluttet Rybners HTX og uddannet mig til Administrationsbachelor med speciale i HR og Rekruttering, alt sammen i Esbjerg. Til dagligt arbejder jeg, som rekrutteringskonsulent til byggebranchen, ved firmaet JobTeamByg. Erhvervsmæssigt har jeg haft arbejde, siden jeg var 19 år gammel men mere relevant har jeg i de seneste 5 år arbejdet i rekrutteringsbranchen. Derfor kender jeg alt til de mange udfordringer, vores erhvervsliv står over for i forhold til at finde den rette arbejdskraft, og ikke mindst, kvalificeret arbejdskraft.

Jeg er af den overbevisning at man skal have været ude og prøve kræfter med det virkelige liv, før man stiller op til et politisk hverv, derfor er jeg ikke bange for at stille mig til rådighed eller bidrage med min faglige og personlige erfaring til at Esbjerg Kommune, bliver et bedre sted at bo og ikke mindst at drive virksomhed.