Min baggrund

Jeg er en ydmyg, arbejdsom og ambitiøs sydvestjyde!

Mine forældre og jeg kom til Danmark, da jeg var ganske lille. Alt vi ejede på det tidspunkt kunne være i to plastikposer. Vi startede vores liv her i Danmark i en lille vestjysk landsby, der hedder Strelev, som ligger lidt uden for Ølgod. Selvom livet i stille og rolige omgivelser i det vestjyske var dejligt, måtte vi desværre flytte til en større by, da der var bedre muligheder for arbejde og skolegang.

Det nærliggende valg var selvfølgelig Esbjerg!

Denne fantastiske by har været mit hjem i knap 22 år, og selvom jeg har haft alle muligheder for at flytte både efter uddannelse og arbejde, har jeg stædigt holdt fast i at blive boende. Der er bare noget særligt over Sydvestjylland!

Jeg har gået hele min skolegang på Esbjerg Realskole, afsluttet Rybners HTX og uddannet mig til Administrationsbachelor med speciale i HR og Rekruttering, alt sammen i Esbjerg. Til dagligt arbejder jeg, som rekrutteringskonsulent til byggebranchen, ved firmaet JobTeam. Erhvervsmæssigt har jeg haft arbejde, siden jeg var 19 år gammel men mere relevant har jeg i de seneste 3-4 år arbejdet i rekrutteringsbranchen. Derfor kender jeg alt til de mange udfordringer, vores erhvervsliv står over for i forhold til at finde den rette arbejdskraft, og ikke mindst, kvalificeret arbejdskraft.

Jeg er af den overbevisning at man skal have været ude og prøve kræfter med det virkelige liv, før man stiller op til et politisk erhverv, derfor er jeg ikke bange for at stille mig til rådighed for det danske erhvervsliv i kampen om bedre vilkår for samme samt bedre sikkerhed og mere udvikling i Danmark.